Vi söker butikssäljare till våra butiker i Stockholm.

Belab Elbutik driver tre Elon-butiker i Stockholm; i Sickla, på Sveavägen och i Sollentuna. Vi är delägare och medlemmar i Elon Group, Nordens största fackhandelskedja för produkter till kök, hem och tvättstuga.

Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta mål. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter.

Du måste ha tidigare erfarenhet av vitvaruförsäljning.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik. Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja.

Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

DIN PROFIL…

  • Du har en god förståelse för affärer.
  • Du ska ha erfarenhet av vitvaruförsäljning.
  • Lösningsorienterad när förändringar sker.
  • Är motiverad att arbeta med människor.
  • Drivs av att uppnå bättre resultat – varje dag.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Tillträde: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast 15 april 2023.

Välkommen med din ansökan – fyll i uppgifterna nedan.

Ansökning

Formulärfält med (*) är obligatoriska.


Genom att skicka in formuläret ovan så accepterar du att vi kommer att hantera dina personuppgifter vid rekryteringen av ovanstående tjänst. Vi sparar inga uppgifter efter att rekryteringen är tillsatt. Läs mer om vår integritetspolicy här.